BOA Nuenen 960c

Algemeen:

BOA-Buurthulp is één van de activiteiten van de Buurtvereniging Omgeving Andriesplein (BOA) te Nuenen.

Met de BOA-Buurthulp wordt onderlinge burenhulp in onze wijk georganiseerd. De hulp is met name gericht op alleenstaande en oudere buurtbewoners. Maar ook andere buurtbewoners kunnen bij ziekte, tijdelijke beperkte mobiliteit of calamiteit een beroep doen op de buurthulp. De hulp wordt kosteloos door vrijwilligers uit de buurt uitgevoerd. Natuurlijk moeten gemaakte kosten (zoals materiaalkosten) vergoed worden door degene die hulp vraagt.

N.B. BOA-Buurthulp voorziet niet (meer) in vervoershulp. Daarvoor kunnen inwoners van Nuenen desgewenst contact opnemen met Automaatje - Nuenen, (040) 711 44 62

Binnen de BOA-buurthulp zijn een aantal Buurt Hulp Coördinatoren actief, en een deel van deze website is voor hen toegankelijk via het BHC aanmelden formulier.

De BOA-buurthulp is opgezet vanuit de buurtvereniging en is zodoende gekoppeld aan het lidmaatschap van de buurtvereniging. Het lidmaatschap kost € 15,-- per adres per jaar.

Lees meer over de buurthulp in onze folder.

Woon je in onze wijk en wil je lid worden om (onder meer) gebruik te kunnen maken van BOA-Buurthulp? Ga dan naar onze Contact pagina.Een goede buur is een buur die geen wachtwoord voor zijn wifi heeft.