Eettafel

De Eettafel van Andries


Enkele keren per jaar organiseert een aantal enthousiaste BOA-leden voor een kleine groep mensen (18 personen) een gezamenlijke maaltijd tegen een kleine vergoeding.

Deze maaltijd vindt plaats aan tafel op de plaats waar de Tafel van Andries heeft gestaan, namelijk in De Dassenburcht aan de Jacob Catsstraat.

Voor wie:Eettafel.png

Voor alle leden van de BOA (en eventueel introducés of andere buurtbewoners) die het gezellig vinden om metanderen aan tafel te zitten en te eten. Jong, oud en alles wat ertussen zit. Een gezin heeft of juist niet meer. Iedereen is welkom.

Wanneer:

De Eettafel van Andries wordt 6 keer per jaar op zaterdagmiddag georganiseerd. De data worden in de agenda op onze Website gepubliceerd én worden vermeld in onze Nieuwsbrief. Aanmelden is noodzakelijk. Volg daarvoor de aanwijzingen in de publicatie.

Wat kost het:

Deelname kost voor leden € 7,50 per persoon. Niet-leden betalen € 10,-. Daarvoor krijgt u een exclusief drie-gangen menu, inclusief wijn en 1 koffie/thee.

LET OP:

Er is een beperkt aantal plaatsten beschikbaar. Inschrijving vindt plaats in volgorde van aanmelding. BOA-leden hebben daarbij voorrang op niet-leden.

Foto's Eettafel

2018
2023
'Even de kiezen op elkaar', zei de tandarts tegen de kleinzeer.